6.11.08

Barack Obama `08



Endelig var valget over! Jeg er så lei av å høre den standar setningen om og om igjen,. "I´m John McCain/Barack Obama and I approve this message... "  NO more.! Det gjør meg veldig glad å tenke på.. okay så i en uke har historie klassen min jobbet med å lage plakater for og i mot hver president. vi lagde småe lapper som vi delte ut til elever og lærere, plakater til rundt omkring på skolen, osv... Så jeg dreiv og gikk rundt å ga ut lapper til folk om hvorfor de burde stemme ditt og datt... Vi hadde nemmelig et skole valg.. Barack obama vant med 100 stemmer mere enn McCain.. På kvelden var det det virkelig valget, som var spennede.. Hadde det ikke vært for den så og så mange poeng fra hver stat hadde McCain vunnet. Det var jo flere som stemte for han.. ! Uansett om du ikke har fått det med deg Barack Obama er den nye presidenten for United States of America fra og med januar.. Stakkars Bush må gi fra seg plassen.!  

I morgen kan jeg sove ut uansett om det er Torsdag.. Vi har nemmelig "Student teacher conference" på skolen så alle elevene får fri Torsdag og Fredag sånn at foreldre kan komme inn å snakke med hver enkelt lærer. FREE TIME!! JIPPY!

4 comments:

Anonymous said...

Flere av folka her døgnet for å få med seg begivenheten, og gud så deilig det er å vite at det er han som skal styre USA (og resten av verden) de neste årene :D jess.

ingeborg-louise said...

Hehe..her venter vi paa at noe stort skal skje, feks stand han blir proevd drept, eller noe saant.. Det er en ganske stor ting her.. Veldig spennende.. :)

Silje Marie said...

Endelig slutt på all den irriterende reklamen!! :D

Anonymous said...

føler at dte derre valget er like stort her i europa som i amerika xD

-SaraOktave:]